Algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotografieopdrachten aangenomen door Mitchell Koolen handelend onder de naam: Pixzl Photography.


Bij het boeken van een fotoshoot bij Pixzl Photography gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden. Pixzl Photography zal in deze algemene voorwaarden worden benoemd als fotograaf of Pixzl Photography

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die worden verstrekt aan Pixzl Photography door de opdrachtgever/organisator.

Fotograaf neemt geen solo-opdrachten aan van personen onder de 18 jaar, deze zullen met toestemming van een ouder/wettelijke verzorger dan wel voogd en onder begeleiding van deze wel een fotoshoot kunnen boeken en uitwerken bij Pixzl Photography.

Personen tussen de 18 tot 23 jaar dienen een volwassen persoon als begeleiding mee te nemen welke eveneens aanwezig is tijdens de shoot.

Levering

Pixzl Photography streeft ernaar om de foto’s binnen 3 weken na shoot beschikbaar te hebben voor de opdrachtgever zodat deze de gewenste foto’s kan uitzoeken binnen de aangegeven limiet overeengekomen met de opdrachtgever. Indien dit niet mogelijk is, zal de fotograaf dit tijdig melden aan de opdrachtgever. Nadat de opdrachtgever heeft aangegeven de gewenste foto’s te hebben uitgezocht zal fotograaf deze binnen 15 werkdagen vanaf dat moment bewerkt aanleveren binnen de gemaakte afspraken

Fotograaf zal de opdracht naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren, in de stijl waarin de fotograaf gebruikelijk werkt.

Plaatsen op social media, naamsvermelding en bewerking

Bij het plaatsen van de foto’s op social media, dient de naam van de fotograaf vermeld te worden. De foto’s gemaakt door Pixzl Photography mogen niet zonder toestemming of schriftelijk overleg van de fotograaf bewerkt worden.

De fotograaf biedt geen inzage in niet geleverde fotografische beelden of ruwe-bestanden. RAW-bestanden worden niet geleverd.

Betaling

Indien de opdrachtgever niet binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur heeft betaald, is de fotograaf gerechtigd om rente in rekening te brengen.

Auteursrecht foto’s

Het auteursrecht van de foto berust ten alle tijden bij de fotograaf.
Het is niet toegestaan foto’s van fotograaf, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze op internet te plaatsen, de aangeleverde foto’s mogen wel gedeeld worden op Social media tenzij anders schriftelijk overeen gekomen.


Bij het leveren van de foto’s heeft de opdrachtgever recht tot reproductie voor eigen gebruik.
Het is de opdrachtgever niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven/organisaties te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media of op internet, tenzij hiervoor een licentie is afgegeven, tenzij schriftelijk overeengekomen.


Het is niet toegestaan foto’s in te sturen naar fotowedstrijden zonder nadrukkelijke toestemming van de fotograaf.


De opdrachtgever mag foto’s voor privégebruik op social media plaatsen met verwijzingen naar: website pixzl.nl of @pixzl.nl , @pixzlfolio en @media.pixzl of met de text, Foto’s gemaakt door Pixzl Photography.

Bewaring

Gemaakte foto’s blijven tot 1 jaar na shoot datum beschikbaar voor dowloadopties ten behoeve van de opdrachtgever, na verval datum worden TFP opdrachten nogmaals 1 jaar digitaal opgeslagen offline. Voor betaalde opdrachten geldt dat er een offline opslagperiode is van 2 jaar. Na deze opslagperiode vervallen alle rechten van de oprachtgever en komen toe aan Pixzl Photography tenzij schriftelijk anders overeengekomen met opdrachtgever..

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel KVK 92984029

Website: pixzl.nl – Email: info@pixzl.nl

*TFP Time For Portfolio