Fotoshoots

Tegenwoordig gaat alles snel, alles moet vlug en met haast, echter het maken van een mooie fotoshoot kost wel wat tijd.

Kwaliteit kost tijd…

Bij Pixzl Photography neemt men liever de tijd in plaats van een gehaaste sessie. Daarom neemt een fotoshoot gemiddeld 2,5 tot 4 uur in beslag. Ook kijkt men niet op de klok, liever kwaliteit over kwantiteit.

Levering
Na de fotoshoot ontvangt de opdrachtgever via de dienst van WeTransfer een preselectie, hieruit kan men foto’s uitkiezen welke in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt worden indien gewenst. Deze zullen eveneens via WeTransfer worden verzonden binnen drie weken na shootdatum. Foto’s bijkopen is altijd mogelijk.

Mitchell Pixzl Photography Arhem

Solo fotoshoot

Als men als solomodel een fotoshoot boekt bij Pixzl Photography is dit mogelijk vanaf 18 jaar.  Voorwaarde hierbij is dat voor modellen tussen de 18-23 jaar ten alle tijden een meerderjarig persoon ter begeleiding aanwezig is, modellen onder de 18 jaar kunnen deelnemen aan een shoot met toestemming van ouders/voogd en onder begeleiding van een ouder/voogd. Zie de algemene voorwaarden.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Soorten fotoshoots

Portfolio en persoonlijke shoot
Ben jij een model en wil je jou portfolio starten, uitbreiden of vernieuwen dan kan dit. Aan de hand van een goed gesprek met oog voor je ideeën/wensen kijken we samen welk concept je past en werken deze uit. Onder bepaalde omstandigheden kan dit op TFP basis.* .

Voor een persoonlijke shoot kunnen de kosten zeer variabel zijn dit wegens tijdsduur, locatie etc. Neem hiervoor contact op met Pixzl Photography via info@pixzl.nl of het contactformulier

*TFP ( Time for pictures)

Loveshoot
Koppelshoot
Gezinsshoot

Voor een ongedwongen, vrije en speelse shoot zijn hierin tal van mogelijkheden, of het nu om jou en je partner gaat, je gezin of je beste vriend of vriendin. Samen kijken we naar een idee en locatie om prachtige momenten vast te leggen.

Kosten en duur
Loveshoot, koppelshoot, gezinsshoot €200 ,-
1,5 uur shooten op locatie (exclusief reiskosten)

20 door jullie zelf gekozen foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt en binnen 3 weken digitaal geleverd via WeTransfer.
* foto’s bijkopen is altijd mogelijk

Voor informatie kunt u een email sturen naar info@pixzl.nl of gebruik maken van het contactformulier.